Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pomperipossa..limerick




Så var det långnästa Pomperipossa
som fick sådan frossa
gnugga sig het
med sin nästrumpet
ja tänk en sån liderlig tossa


Så var det Pomperipossa som blev kättjefull
kände att hon behövde ett _ _ _ _ _
lät näsan stimulera
tills hon explodera
och snoken blev en krusidull









Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 1254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-01-26 18:58



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Dett ger äkta glädje(; Fredens liljor/Ammie
2008-12-07

  rebecca d
*fnissar*
2006-01-27

  Anders P VIP
en viss "kan-inte-låta-bli-varning" på dina senaste smått ekivoka alster. Kul i alla fall, känner igen känslan
2006-01-26

  Ensamma mamman
Hahaha igen. Just när jag har övergått till småfniss efter den förra så hittar jag den här. Du tar död på mig, jag är inte van vid så mycket skratt! =D

Du är bara bäst!!!
2006-01-26

  Paulina LH VIP
Klar femma. Förgyller tillvaron med skratt.
2006-01-26

    NoMi F
Hur du får till det
himla roliga-fyndiga
limerickar
:)
Gillar
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP