Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina fornminnes tider.. nu

I världens då.
I världens nu.

Omfamnad av förvirrelse
Greppar hon efter något
Hon faller med armarna utsträckta

ovetandes

undrandes

om hon någonsin hittar


...det...




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-14 00:46



Bookmark and Share


  Kristina Hellgren
Så fin...
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP