älskade....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade....




tystnaden är



ord som försvinner

in i hjärtat

 

och vissheten av


vår rymd,


flödet av drömmar

hur vi andas stjärnorna


dagar och nätter


*


så nära







Fri vers av in effigie VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-14 02:38



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så fin text!
2012-03-22

  Minkki VIP
lycklig den du skriver till, Ingmar Bergman blir tvåa i beskrivning av tystnaden...
2012-03-21

    lory
bokmärker..så stark o underbart
2012-03-16

  bittemi VIP
Underbar
2012-03-16

    ej medlem längre
vacker...
2012-03-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm och vacker poesi. =)
2012-03-14

  Nasrin
vackert!!!!!
2012-03-14

    ej medlem längre
Bara så ljuvlig...

" hur vi andas stjärnorna "
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP