Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan finlira med amfetaminet


Jo man kan finlira med amfetaminet
leka ren och ta sig i skrevet utan att skämmas
Bolla med förtroenden och missa hela livet.
Det kan man göra

Sen kan man flina åt de människor som.
spy sina ord
och torka skiten med det man fått

Det kan man också göra
I förvissning om att glömskan

Och förlåtelsen


Men kan man se sig om och veta?
Kan man resa sig och bli fri?
Utan att blunda för det man inte kunde se, inte kunde höra och inte ville veta?

Jo. Man kan finlira med amfetaminet
och ge andra ett helvete

i ren okunskap.




Fri vers av korpfjäder
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder