Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli

Mina tankar är
som ofrankerade brev,
melankoliska.
De vittrar i solljuset,
och skingras i vindarna.




Bunden vers (Tanka) av Frida Louise
Läst 556 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-14 11:18



Bookmark and Share


  Maja Wijk
På ett märkligt sätt blir dessa rader en tröst.
2013-07-08

    Anneli A
Mycket bra!
2012-07-05

    ej medlem längre
melankoli är svårt att beskriva, men med en sådan poetisk perspektiv som du har i form av denna text, så förklaras det bra.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Frida Louise
Frida Louise