Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utmanad att skriva en Haiku med "the Sun" som ledord.


Vår?



warm flowers blooming

light brightening my green eyes

as do the icecream




Bunden vers (Haiku) av Shininkagemusha
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-14 15:37



Bookmark and Share


  Doptera
De gröna ögonen dyker upp igen! Skitfint!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha