Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snipp, snapp & slut - limerick


Det bodde en bjässe i Aachen 
som sommartid badade naken
tills en gädda sam opp
och bet tag i hans snopp
och gjorde en snippa av saken




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-14 15:46



Bookmark and Share


    Tea Alex
Daniel!
Henomenal!

:D
2012-03-28

  ULJO
Där fick du till det, väcker till skratt
2012-03-17

  tom boreland
du laddar inför
pride paraden
2012-03-14

    ej medlem längre
en feministlimerick! ;-P
2012-03-14

    Noomi
lite otur där..
hur bra som helst..
2012-03-14

  Ingela Svenson VIP
ooo, nu skrattar jag!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP