Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om materian förnekar sig själv


Någon kommer med ett bröd
andra har sina kroppar
men tanken att allt hör samman
kropparna och brödet


Som om materian förnekar sig själv


Någon känner varje pulsslag
andra tar sina liv
i tanken att allt hör samman
livet och blodet


Som om materian förnekar sig själv




Fri vers av korpfjäder
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-15 07:09



Bookmark and Share


    Shush
Mycket bra. Jag älskar detta stycke:

"Någon känner varje pulsslag
andra tar sina liv
i tanken att allt hör samman
livet och blodet"
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder