Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakan våta av åtrå

Bröst som väntar på beröring

läppar som söker läppar

stjärnklar natthimmel tittar på

lakan våta av åtrå

händer som vandrar

över kroppar som vibrerar

doft av kärlekens saft

fyller rum där tiden står stilla

andetag efter andetag

ingenting och allt spelar roll

igår idag imorgon

allt är nu och här

när dagen så sakta randas

är natten snart här igen




Fri vers av Berra Bäver
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-15 07:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
finkänslig dikt om lakanens kärleksliv och åtrå
det har forskats alldeles för litet på just lakan, kuddar och sängen i sig, men kärlekens himmel tycks människorna vet så mycket mera om
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver