Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid...

Det blir inte alltid som man tänkt
Men nu har jag provat
Om jag inte provat så hade vissheten tärt
Nu har jag drömmen en stund närt
Det var all möda värt
Drömmen fick liv
Jag tog ett kliv
Nu tar jag nya tag
Väntar på nästa dag
En ny dröm av annat slag
Är mitt nästa drag




Fri vers av Alietha
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-15 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alietha