Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en fas i separationen

 

förra veckan tog jag tillbaka

mitt gamla efternamn

 

som att klä på sig en snygg klänning 

allt för länge undanhängd på vinden

välbekant invand 

ändå ovan 

 

eller som att sätta på sig vårjackan

efter en lång vinter

lätt och ger rörelsefrihet

lite för tunn ibland

men med löften om blomstrande tider

 

 

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 473 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-20 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag lade av vinterrocken idag så jag känner igen känslan ... fint!
2012-03-21

    Maria Malm
Fin liknelse.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin