Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även på: http://katarinaonils.wordpress.com/


Tiden gick

Du och jag tätt intill
tillsammans och omvärlden stod still
hade inte alltid varit så
men det blev påtagligt just då

tiden gick

och föga kunde någon vänta sig
att du skulle vilja skilja dig
från epitetet vi
och göra det till ni

när du och du
vände framtiden till nu
med tankar och känslor för er
sluter ögonen, inget mer ser
när du och du
blev ni
glömdes vi

och tiden gick.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 469 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-16 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker smärtsam

2012-08-09

  Anoo Niskanen VIP
Smärtsamt och vackert.
2012-03-18

  Ola Rydberg
Bra man känner dina känslor
2012-03-16

    Tea Alex VIP
Intressant tekst...
Tycker nästan du kan skippa sista raden. Men det är så klart bara ett förslag.

Applåd!


(jag har inget fungerande eks på mitt tangentbord här hemma, därav den felaktiga stavningen)
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke