Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R




Åldern av min själ

Söker i själen för att finna var åldern

av min sorg började, var uppnosiga fräknar dog

för att ersättas av det som blivit nu.

I ett virrvarr av känslor faller jag ofta nu

men reser mig alltid när dörren knackas.

Gömmer och städar allt, utom här,

långt här bakom glanslösa ögon.

Äter treo och fingrar sakta över tangenter.

Dansen har ebbat ut och jag saknar livet.

Saknar mina jävla fräknar och hela helvetet

som en gång lät mig leva på kanten.

Vill kraschlanda mitt i döden,

dansa som jag gjorde förut.

Jag vill slå mig blodig när jag alldeles

för full rasar mellan väggarna.

Vad jobbigt livet var då,

när allt handlade om att överleva.

Vad värre livet blev när allt handlar

om att dö.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 619 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-16 18:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra....
2012-04-19

    lory
oj vad den starka texten berör
2012-03-29

  LenaJohansson VIP
starkt o bra
2012-03-16

  Rise Little One
oerhört tunga känslor i din text....
2012-03-16

  Johan Bergstjärna VIP
Kramar HÅRT och LÄNGE din SJÄL och ditt HJÄRTA och din KROPP!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna