Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack till er som vågar publicera riktiga böcker!

Underbart att vissa går
från denna sida till att
bli riktiga författare
eller poeter. Stolt
att känna er som
gör detta.

En hylla hemma hos
mig håller stolt en väns
böcker jag fick, som
gåva. Hennes alster
skapar den genuina
känsla min konstnärssjäl
desperat suktat efter.

Skatten mitt sinne stillas
med, öppnar djupa rum.
Vårdar sårade känslor, tårar
fångas upp i texternas universum.

Den som publicerat, som
dessutom är en av mina
poetvänner, skapar styrka
och mod.
Hjärtats underbara känsla
vinner över rädslan.
Så tack ni som publicerar,
ni får oss som drömmer
att våga drömma vidare
och till slut publicera.




Fri vers av Filosofen2
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 19:05



Bookmark and Share


    lory
precis..håller med dig.....
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2