Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvunnen vän

Sittandes på en bänk,
möta solnedgången
då tiden slutar existera.

Mot sundet våra blickar
söker sig, småpratar
då ljusets nyanser
lockar till tystnad.

Fåglarnas stilla rytm
möter fartygets långsamma
rutt, längs
havets stillsamma
gång.

Sakta solen når horisonten,
reflekterar det vita sken
mot vattenytan.
Våra sinnen vibrerar långsamt.
Ett långt sträck från havskanten
mot solens nedgång.

Blandade färger exploderar längs
himlens fält, skymningen lockar
fram tankar ur skafferiet.

Mörkret lägger sig, sakta
vi vandra genom stan,
upplever vänskapens nyanser,
då orden växlas.




Fri vers av Filosofen2
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-16 21:29



Bookmark and Share


  goldwing
Pang på! Känslan kommer omedelbart när texten strömmar genom ögonen och ner i vårt inre rum. Tack för att du förmedlade din känsla.
2012-03-23

    ej medlem längre
/upplever vänskapens nyanser,
då orden växlas./
Vackert skrivet om vänskapens gåva!
2012-03-23

  Christopher Constantinos Bernardi
Ja kommer ihåg trappsteget till himmelen :) vart en solnedgång som mognade sig. Såg inte mycke ut till världen först men sen blommade ut :) krams
2012-03-16

    lory
vänskapens band..
2012-03-16

  Johan Bergstjärna VIP
Fridfullt, varmt vänskapligt, skön känsla.
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2