Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens näste

Rosenbladen sprids ut,
rummet fylls av arom
dov musik sprids
genom rummet.

Doften
sinnena
hjärtan
själar

Varsamt rör sig stegen
mot varann,
luften fångas
av rummet,
skuggorna vandrar sakta
då stegen når dansens
innersta styrka.

En ros i munnen
delas mellan varann,
klänningen tunna tyg,
skiftar mellan ljus och mörker.

Skurningen fångar blicken,
smycket gnistrar till i
klykan, parfymen berusar.

Rosenblad i sängen utslängt
fångar konstnärens pensel
då dragen skapar verket.

Hungrigt lustarna frigörs.
Åtråns vilda dans lockar
lakanens tyg att rulla ihop sig.

Andetagen lika heta, hjärtan
slår hårt, adrenalinet pulserar
då kropparna förvandlas till ett.

Gryningstimman skrider fram,
ljusstrimma når vyn, lockar
till nya rop, då hungern åter
tar vid.




Fri vers av Filosofen2
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-17 00:34



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2012-03-19

    AA VIP
Vacker passionerad text...
2012-03-17

  ULJO
Kärlek och passion i en underbar ordväv
2012-03-17

  Evendor
En bra, passionerad dikt som får en att längta till! :)
2012-03-17

  Christopher Constantinos Bernardi
Litterär orgasm och romantiska smekningar. Akta tjurarna vännen ;)
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2