Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur `Astartes Mage´, utgiven 2009 på NIKITHA Förlag


Resenärer i tidsflödet

Drömmen är högsta formen
av vakenhet;
den som blir medveten om sin livsdröm
lever i flödestid.

De kommer att upptäcka att
allt de skapar existerar, bara
så länge de håller fast vid det
med sin tanke.

Jag äger inte tingen,
men tingen vill gränsla mig;
jag måste börja ge av det
som håller mig fast.

Det universum som finns omkring oss
är inneslutet i en helt annan rumstid
än den jag upplever;

det är vi som skapat detta rum,
vi är resenärer
i tidsflödet.

copyright Eva Fidjeland




Fri vers av Eva Fidjeland
Läst 897 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-17 22:42



Bookmark and Share


  Geitekaas
Lite mystik igen, och om tidsflödet och att göra det man verkligen vill göra, att skapa, ja, det vill jag också! Bra igen, Eva!

/Christina
(amatörpoet, har jobbat på Kährs, gillar skapande!)
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Fidjeland
Eva Fidjeland