Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda poeters sällskap

Sitter i röda poeters sällskap

diskuterar politikens orättvisor

Moderaterna har fått högertrafik

och högerregeln

sossarna har bara fått

en och annan s-kurva

ingen rättvisa

visst ratten sitter till vänster

men högern styr

och gaspedalen sitter till höger

och växelspaken

utryckningsfordon har blåljus

men bromsljusen är röda

varningstriangeln är röd

vi tar ett glas vin rött såklart

och spånar vidare...

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-18 11:07



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
glöm aldrig.
hjärtat sitter till vänster och är rött
2012-05-22

  Rosen VIP
så bra du har satt ihop politikens röda och blåa fanor...
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver