Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle äga miljoner...

\"Jag skulle äga miljoner
om tårar var guld\"

...men att gråta hjälper ju inte...

kan man gråta sig torr...?




Fri vers av jäntan
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-01-27 19:57



Bookmark and Share


  Oskar...
Trots att ordspråket är väldigt vanligt så utstrålar texten känslor.. Kanske passar den bättre i "bara ord"..
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln