Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ögon kunde byta skepnad

Är ensam i det oändliga
sittandes i det stilla
allt kräver en stor förändring
en helomvändning

det dunkar
det droppar
det slår
det väger tyngre

hjärtat
vatten
hjärtat
hjärtat

Är trött på det omfattande
är vilt vriden på insidan
utan att vara speciellt lugn på utsidan

Allt flyter på som det ska,
utanför den inre cirkeln,
inuti den inre cirkeln har det skett
en ofrivillig renovering.
Korset, ankaret och hjärtat
har bytts ut mot en
spade, vatten och elektricitet

Om ögon kunde byta skepnad




Fri vers av DC
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DC
DC