Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är jag


Kallt som sjutton,
arton, nitton minusgrader härom natten

Var befinner jag mig i mitt liv nu?

På en skala mellan ett och tio

Hoppas på knappt fyra

vi har börjat gå till öppna förskolan
och det tyckte mamma var lika kul som sonen
så dit traskar vi med glada steg (och glada hjul)

Var är jag i mitt liv nu?

Max en femma...eller?




Fri vers av Therés
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-01-27 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!