Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att äntligen få säga


Så vad skulle hålla meningen
levande som masken i den frusna jorden
Vad skulle skilja ljuset från våren och sommaren från solen
och vem skulle låta mörkret?

Om någon kunde hålla samman
om någon
bara inte mina händer

Att äntligen få säga det som kunde varit ditt namn


Så vad skulle hålla
meningen levande som
alla de där krälande krypen i mullen
De som lever för att döden.

Om någon kunde
hålla samman om
någon bara inte
mina händer

Att äntligen få säga det som kunde varit ditt namn




Fri vers av korpfjäder
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-19 12:32



Bookmark and Share


    glasa VIP
som att något är absolut
visshet
vishet

men
det får inte

sägas
varas

alls

känslan så komprimerad
bändande längtande
stinn

av vet

(förmedlar till mig födslovärken
jag känner
igen
och
nej
som jag också anar som igenkänn)

åhh, att skriva det som inte går
bara du kan

jag har inte en chans, också vågar jag inte, är inte nog.. nog

storslaget
och..
om liten

texten är djupt värd att läsa
slår an i mig en djup vidomfattande malmljudande ton
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder