Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armé.


väktarna står otåliga orubbliga
intagen position: de positionerar och poserar
att vilt skjuta
trots

gruset

i huvudet, liksom långt ned i svålen.

köttigt.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M