Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid min sida

Bli vid min sida
För evigt
Ta en paus under skuggan
Måla min bild
Otillgänglig




Fri vers (Fri form) av Peter Kohlm VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-19 17:08



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Välskriven och tankeväckande!
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP