Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stava rätt är inte lätt


Jag vill stava äggula ÄGGGULA

Jag vill stava ettusen ETTTUSEN

När läraren i skolan säger
-Nej lilla vännen, det stavas inte så där, det stavas så här...

Jag förstår ju så väl vår tjej på 10 år
som då svarar

-VARFÖR DÅ?




Övriga genrer av Therés
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-01-27 10:24



Bookmark and Share


    steffe struts
kul om rättstavning! skall bjuda på en regel jag fick lära mig:

alltid stavas alltid med två l
aldrig stavas aldrig med två l
ibland stavas iblland med två l

den du! nåt att lära 10-åringen

stefan
2006-01-27

  vildvin
låt Åss stava lÅgiskt å starta ett stavningsuppror....
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!