Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som tystnaden



den faller nu
muren inuti utanför
bruten itu vårt försvar

så godnatt min vän
natten intakt ännu
stegen tagna

de är sanna
de vi samlade
i vårt galleri av bilder

och vi söker i rester
av muren utanför inuti

sången så tydlig nu
och vi täljer toner
gömda inuti innanför

brutna itu
förklarade men stumma

de faller nu
som tystnaden
den innan gryning




Fri vers av kath
Läst 599 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-19 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath