Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikudröm


Vidare

Så försvinner hon
i ett stråk av Junis ljus
som häggblom faller




Fri vers av lenakarin
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-19 22:43



Bookmark and Share


  MobergsOrd
Underbar! Världsklass.
2013-03-07

  Lena Själsöga Keijser
jag ser häggen
ser det gröna havet
...hon försvinner ej
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin