Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg i depressionen

Lyssnar på ordet
vänder på det
rimmar på
det

Stagnation
Illusion

Livet, så värdelöst
men allt är relativt
och döden likadan

Depression




Fri vers av Ansia
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-19 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
neeej, livet är fint :)
jag hoppas du kan känna det nån gång och helst hela tiden. du förtjänar det! <3
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ansia