Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... idag är jag självreflekterande medveten om att jag imorse kl. 06.05 föddes för 60 år sedan. Och för ett halv liv sedan så föddes min son Viktor ... Denna dag har jag inte tänkt skulle komma, hm men jag känner mig mer närvarande nu än tidigare ....


Min medvetna närvaro ...


.



Ibland gäller det att koncentrera sig
och i sitt inre hitta det
som är grunden för vårt handlande
och inse vad som egentliga är vår vilja



.




Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 10:23



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
60 år av erfarenhet som ebbar ut i
medvetna texter,,
Livet rullar på,, inåt tittande och
utåt aggerande,, medvetet.
Närvarande.

Hoppas Du fick en fin dag :)

//Jenny
2012-03-26

  SagaArt VIP
Hip hip Hurra! STORT GRATTIS på din dag!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin