Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
For faster Elena


support and resistance

You can only rely on what has resistance.




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 10:59



Bookmark and Share


  aol
tungt bra skriftat
2012-03-20

  M.A.J.R
Tunga ord sprängd fylld rad
bra skrivet
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP