Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När djävligheten slagit rot

När det känns som att djävligheten slagit rot och
varandet upplevs som ett fängelse, då
när man inte kan hitta nyckeln ut,
för det finns ingen som passar i det hemmagjorda låset

Då när det känns som att man är nära stupet och
man kommer på sig själv med att vara höjdrädd,
fast man är inne och
ögonen är förblindade av rädsla

Då är det dags att börja snickra på nyckeln

För det finns en väg ut-
Du kunde ju komma in




Fri vers av Yarissa VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-20 12:44



Bookmark and Share


  Taurus
Gillar verkligen denna, det går att läsa så otroligt mycket i de två sista raderna!
2012-08-09

  F.
Försvann in i den här texten en stund.
Du är så duktig.
2012-03-26

    ej medlem längre
tänkvärd text. Bra skrivet.
2012-03-23

  Miss Mi
Ja, nog är låset hemmagjort - en väldigt träffande och klockren text som lyser av handlingskraft!
2012-03-23

  Feminaz
Livet satt i kläm tydligt skildrat. Dessa stunder i livet där det gäller att hitta sina oaser även om det är trängda livsutrymmen. Det där lilla inre leendet kan vara som solstrålarna som värmer och får livsknopparna att hoppas.
2012-03-20

  Delilah Juno VIP
Klaustrofobiskt fångat vara.
2012-03-20

    ej medlem längre
Väl skriftat om det svåra,

som kan drabba vem som helst....
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP