Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vingen

Hur gärna än skogen vill omsluta
och
Bädda in mig
I glömska
Finns där kanske en väg att söka efter
I en glänta
Kanske kan trasten där i trädet breda ut sina vingar
För beskydd
Bak dess rygg
Så trygg
Så trygg
En skir stråle ger det hopp som behövs
För en dåre att hitta sitt rätta jag.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP