Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sover

Du sover och det håller mig lugn
Tar i och stänger den gamla porten
Omkring mig faller frågorna tungt
Kan jag hitta svaren bland korten?

Ett andetag räcker för att få liv
Och öppna upp en tyst saknad
Tar ett försiktigt kliv
Så att inte min älskade vaknar




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP