Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan bakom längtans träd

Jag älskar skogen,
den gröna doften av lugn
Skuggan bakom längtans träd

Varje strå av magi
- Stillhet

Äktheten, när annat
stundtals känns så falskt

Jag älskar att filosofera
på en filt i en skog,
att plocka bär och svamp

Höra hur löven prasslar

Jag älskar skogen,
den gröna doften av lugn
Skuggan bakom längtans träd




Fri vers av Magica VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-21 01:59



Bookmark and Share


  Dandelion
M
Skönt
va mer behöver sägas
va där ida, på en solig backe
känns alltid hemma
Kram
G
2012-03-22

  M.A.J.R
känns så fridfull applåder får du av mig
bravo
2012-03-21

  LenaJohansson VIP
rofylld
2012-03-21

  Lena K Nilsson VIP
En skön dikt att läsa ... Naturen är magisk och skänker ro.
2012-03-21

    ej medlem längre
Oerhört vackert.Jag är också ett naturbarn som trivs i skogen.Mycket fin somrig dikt.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP