Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, det går inte. Dra egna slutsatser.


Försöka andas

1.
Du ligger där
och försöker andas

Din kropp rister
skakar
kämpar
och darrar

Jag ser dina blåmärken
från ingrepp och nålar

Jag ser gamla och nya ärr
på din blottade hud
En del täckta
av bandage

De tänkte laga
din brutna nacke


2.
Du ligger där
helt meningslös

Du är ingenting mer
än siffror och pip
på en skärm

Du fanns aldrig där
från början

Och nu tar det slut
utan att det någonsin
fått hända


3.
Du ligger där
och kan inte andas

Ljuset är plågsamt
Filten för tunn

Och inga händer
är rätt händer
ingen kan ge dig
någonting

En gång älskade du
en gång hade du
favoriter
musik
och mönster

En gång hade du
händerna
som du nu famlar efter.

Lycka till...


4.
Du ligger där
och alla slangar och rör
som leder till och från dig
kan inte hjälpa
att du kvävs

Och du dör
så långsamt

Jag ser dig dö där

Och du famlar
Du kvävs

Du kostar hundra tusen kronor om dygnet

Och jag bara önskar
att du dör nu




Fri vers (Fri form) av Feuerzeug
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-21 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här är lite svår att förstå. den är säkert väldigt bra om man fattar poängen.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug