Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålnacke

 

Du har alltid sagt att han är så snygg
din karl
himlat sådär förtjust
med ögonen
och sökt en himling
tillbaka
men jag kunde aldrig förmå mig till det
det var idag jag förstod
när vi möttes i korsningen
med våra bilar, vid ica
vad som är fel
på din karl
han har en stelopererad nacke
det ser ut som 
en ståltråd skulle löpa
genom huvudet
och sitta fast i bilens innertak
det är en sak till
som inte stämmer
och det är att han fortfarande inte lagt märke till
att du aldrig har gillat lakrits




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-21 21:22



Bookmark and Share


    lory
ojojoj..stark text..bravo
2012-04-15

  aol
verkligen en säker skrift som träffar mitt i prick,
2012-04-07

  pixter
wohoo!.. högst betänkansvärt... ^^
2012-03-24

  Ingela Svenson VIP
Riktigt träffsäkert!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP