Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utslag

 




Jag är väl inte
den starkaste nu
när jag lever
bland blommande ögon
och oförlösta ord

 

 

 

Men jag vill slå ut

 

Inför dig...

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-22 22:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Gläd dig åt blommorna
så kommer någon tillbaka
2012-03-23

  Yrre VIP
Orden kommer så småningom men kanske inte just nu?
2012-03-23

  Ulf Lagerholm
Jag tycker om detta koncentrat. En vacker röst om sorg. Och de blommande ögonen är ju en bild som varmt lägger sig till rätta.

Jag lyfter min hatt.
2012-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Själv lever jag bland dömande ögon och meningslösa ok.
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP