Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryck i snö - i sjutton stavelser


Nytassat avtryck
spår av tand mot harens kropp

Vargens tysta doft




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 04:56



Bookmark and Share


    glasa VIP
när jag var ungflicka
uppvaktades jag
av
pojke från japan
han sa
jag var haren
och han vargen
så uppvaktade
han

samma känsla här
naturen
grymhet

natur
ligt
2012-03-26

    ej medlem längre
Naturen - alltid lika spännande
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder