Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn

 

 

 

 

 

tidlös

alltid lika underbar

flyter med, skrattar, leker,

sätter sig ner och gråter

håller om, mjukt

och ömt med små

men starka armar

ser med ögon så blå

mot himlen och fylls

utan motstånd

av skönheten

kan gråta ett ögonblick

sedan släppa taget

och skratta igen

ett barn

styrka i all oändlighet

och samtidigt

så sårbar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-22 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara