Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en härlig poetissa Lory




Själ

Själ till själ

nu

binder ett

band 

av kärlek

ljus

som du

varm

stjärnvarm

fylld

av kärlek

stark

i hjärtan

nu

själ binder 

själ

ett själaband




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-22 16:34



Bookmark and Share


    lory
SÅ UNDERBART SJÄLAVACKERT,UTAN ORD,UTAN MASKER..BARA UR DET VACKRA INOM OSS...SPARAR SÅ KLART
DIN SJÄL LYSER MIN SS VERKLIGEN..LJUS O VÄRME
2012-03-23

    Birgersdotter VIP
Binder själsband..det kan du verkligen
2012-03-22

    ej medlem längre
Du ha en vacker själ och skriver vacker poesi.
2012-03-22

    ADI Nehlin
fin, fin
2012-03-22

  Anya VIP
Vackert detta själaband!
2012-03-22

    ej medlem längre
kolorerat, i själ
skapar färgband!
vackert!
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP