Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig


och dagen blev sig inte lik.



Jag såg dig,

på håll



Kände värmen spridas i min kropp.

Mina ben blev till gele,
det pirrade.


Jag tillrättavisade mig själv i bryska ordalag.

Påminde mig om smärtan,

sveket.



Påminde mig !




avskyr det du gjorde mot mig.




älskar dig.






Fri vers av Piraya
Läst 528 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-22 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya