Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort tanke...


Sitt

Sitt med mig
i ljuset
utan varats jämmerljud
där är evigheten




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 453 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-22 20:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stilla längtande ord - berör
2012-03-31

  Bodil Sandberg VIP
i den kortaste dikt ryms bilderna många
i det att poeten vet hur att fånga..

härlig vacker känslodikt!!
2012-03-24

  Maria T
Få sitta med honom
som är Ljuset
2012-03-23

    Maria Malm
Korta rader som fångar något stort.
2012-03-23

  anits VIP
Vackra Känslosamma rader
tycker mycket om den här
2012-03-23

    ej medlem längre
Dina ord känns att läsa...mycket.
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö