Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda rum.


jag undrar vad det handlar om,
har inte sett skymten av
något innehåll.

i
drömmen förblir jag densamma -
i verkligheten

något

slags töcken.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-22 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M