Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma vindar Haiku

Solkatten lockas fram,
grönska,
ljumma vindar.




Bunden vers (Haiku) av Filosofen2
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-23 09:08



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mjuk och behaglig ...
2012-03-23

    lory
vackert..kram
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2