Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljans form

 

 

Orden dansar för fulla hus
trådlöst över länkar
som ännu inte mött sin rot
eller stadga


Namnade drömmar som
växer i väntans mylla
medan verkligheten
ansas hårt



 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-28 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin poesi, undrandes över något stort
2013-02-17

  anits VIP
Vackra och tänkvärda rader
2012-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Det primära är att de kommer från hjärtat. Dokument inifrån.

Kul att du är tillbaka!
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP