Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Lycias vem bär du

Ser ibland på mig själv
Renar mitt ansikte ifrån dessa gåtor

Med samvetets vatten sköljer jag mina synder
Du osynliga vätska är svårast att tyda



Ifrån en simpel människa
Ur en komplex bok
Träder där fram flera historier

Där sanningen bär du
Och i slutet någon annan





Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-24 04:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord berör mig. Vackra. Kloka. Fulla av dubbelmeningar.
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi