Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta





Mitt hjärta




är stort


varmt


rött


och välfyllt


men det finns plats


för mer


en plats


jag hoppas att du


vill fylla





Fri vers av AnnaMy
Läst 418 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-24 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint
2012-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Säg mig den man som skulle kunna motstå detta!!!
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy