Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Fångad
trycks ner till marken
ljus och näring fyller jag på
till bredden
men linan jag famlar
förtöjer mig inte
ändå

Vilsen
tankar får inget fäste
branten är för karg
för att slå rot
lyckan kommer smygande
stannar till
och går vidare


Längtan
fyller mig fast
målet höljs i dimmor
Saknad av något jag inte har
Irriterad, fast himlen finns under mina fötter
når inte till marken
vill ta stora kliv
Ut i livet
Världen
Till inrets dunkla vrår
Tända lyset
och le en stund
men linan är för stram
Här är jag
Fångad




Fri vers av linlugg
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg