Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag på en sajt som hette 55ord.se Självklart gick det ut på att man skulle använda max 55 ord. Nu publicerar jag den här. Ibland är det bra att jobba med det korta formatet för att jobba på undertonerna utan att säga det rakt ut.


Fikaöverraskning (max 55 ord)

- Mamma, har ni börjat planera sommarfesten ännu?

Tystnad

- Kaffet är klart nu.
- Ska du ha den gula klänningen?
- Ta en kaka också.
- Eller den röda?
- Mer kaffe?
- Eller den röda klänningen?
- Pappa stannar i Stockholm.
- Va?
- Sekreteraren
- Sekreteraren?
- En flyttfirma hämtar hans saker nästa vecka.




Prosa av Tigerflickan
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 16:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Komprimerad tragik.
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan