Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag nu har bearbetat skrevs ursprungligen efter EU-toppmötet i Göteborg.


Toppmöte

Krossad demokrati
skär under nakna fötter

koagulerat blod
på min barndoms gator

pulvriserad heder
sopas bort

skingrad rök avslöjar
de ogenomträngliga avspärrningarna




Fri vers av Tigerflickan
Läst 284 gånger
Publicerad 2012-03-24 16:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är extremioster som AFA som hotar demokratin.
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan